sv Hatto-Heim JO17-1 beleeft pittige bootcamp

De voltallige selectie van sv Hatto-Heim JO17-1 onderging zaterdag onder professionele begeleiding een bootcamp in de bossen van Hattem.

Na maandenlang geen wedstrijden -maar wel drie keer per week trainen- was het tijd voor een andere sportieve activiteit in de gezonde buitenlucht. Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, onder het genot van een waterig zonnetje en 2 graden Celsius kwamen de spelers na een korte duurloop aan op de Vuursteenberg.

Daar stond Cynthia Huiskes van Outdoor Training Hattem al klaar om de selectie flink aan het werk te zetten. Een uur lang -en waarschijnlijk nog enkele dagen langer- voelden de jongens spieren waarvan ze niet wisten dat die zó kunnen aanvoelen…Squats, burpees, push-ups; het hele palet aan outdoor-oefeningen kwam voorbij. Daarnaast werden vele kilo’s getild en vele meters gelopen.

“Het was een hele mooie, maar pittige outdoor-training: geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.  We willen Cynthia Huiskes van Outdoor Training Hattem bedanken voor de geslaagde ochtend en Gonny van Duinen voor de mooie actiefoto’s “, aldus de selectie van Hatto-Heim JO17-1.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in