Feestelijke markering juridische fusie Hanzeheerd en IJsselheem

De juridische fusie tussen Hanzeheerd en IJsselheem is per 31 december 2022 een feit. Dit is op feestelijke wijze gevierd met medewerkers, vrijwilligers en cliënten van De Bongerd (Hattem) en Brinkhoven (Heerde). Karin Leferink, Raad van bestuur van IJsselheem, sprak haar waardering uit voor eenieder die hieraan heeft bijgedragen en reikte de eerste exemplaren van de verhalenbundel ‘Uit het geheugen van Hanzeheerd’ uit. Medewerkers toonden hun nieuwe uniform en bewoners van beide locaties hadden de eer om de nieuwe naamborden te onthullen.

Brinkhoven en De Bongerd verder als locaties van IJsselheem
Op 1 juni 2021 vond eerder al de bestuurlijke fusie tussen beide organisaties plaats. Met de juridische fusie per 31 december 2022 worden De Bongerd en Brinkhoven officieel locaties van IJsselheem. Daarmee is de kwaliteit van zorg en ondersteuning versterkt en toekomstbestendiger geworden. Belangrijk uitgangspunt bij de fusie is dat beide locaties hun herkenbare verbondenheid met de lokale samenlevingen in Hattem en Heerde behouden. De cultuur op Brinkhoven en De Bongerd wordt gemaakt door de mensen die er wonen, werken of te gast zijn. En dat blijft zo!

Uit het geheugen van Hanzeheerd – bundel én luisterboek
Het afgelopen jaar maakten collega’s van IJsselheem kennis met de bewoners, collega’s en vrijwilligers van De Bongerd en Brinkhoven in de verhalenserie ‘Uit het geheugen van Hanzeheerd’. Deze prachtige verhalen zijn als geschenk en aandenken gebundeld in een boek. Karin Leferink reikte een eerste exemplaar uit aan de mensen die hun verhaal met ons deelden. Om deze verhalen toegankelijk te maken voor iedereen is er ook een luisterboek gemaakt van de bundel. De verhalen, de bundel en het luisterboek zijn te vinden op www.ijsselheem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in