Buitenhof Hattem gaat 3 januari 2022 open

Nog enkele weken en dan opent Buitenhof Hattem officieel de deuren voor nieuwe bewoners. Op dit moment wordt nog hard gewerkt door aannemer Nijhuis om alles voor 3 januari 2022 af te ronden. Vanaf die datum is het zorgpersoneel van Beter Thuis Wonen aanwezig om de eerste bewoners te ontvangen die in hun appartement in Buitenhof Hattem gaan wonen.

Niet alle nieuwe bewoners komen tegelijk in de nieuwe appartementen wonen. Want er zijn ook personen die de tijd nemen om hun appartement in te richten of die eerst hun huidige woning gaan verkopen om daarna te verhuizen.

Bekijk hier de film die een impressie geeft van Buitenhof Hattem.
(Tekst gaat verder na de film)

Fraai uitzicht
Buitenhof Hattem is de nieuwe woonzorglocatie naast huisartsenpraktijk Hof van Blom in Hattem. De 22 comfortabele appartementen zijn met aandacht ontworpen voor senioren die in alle rust en volledig ontzorgd willen genieten van een gemoedelijke woonomgeving. Vanuit de zorggeschikte appartementen kijken de bewoners uit op de molen of de dijk. Er is een sfeervolle ontmoetingsruimte en goede, persoonlijke verzorging. Gezamenlijk vormen deze de ingrediƫnten voor de aangename woonsfeer van Buitenhof Hattem.

Zorgteam
Het zorgteam van Beter Thuis Wonen kijkt er naar uit om nieuwe bewoners (met een WLZ indicatie of een kleine zorgvraag) een fijn thuis te mogen bieden in Buitenhof Hattem. Voor meer informatie kan je bellen met Family manager Nicole Wouters van den Oudenwijer. Zij staat bewoners bij van het eerste contactmoment tot en met de inhuizing. Telefoon: 06-19173205 E-mail: familymanager@buitenhofhattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in