“Lekker wandelen met de vernieuwde wandelkaart Noord-Oost Veluwe”

Op de nieuwe wandelkaart staan 45 gemarkeerde wandelroutes in de gemeentes Hattem, Heerde en Epe. De belangrijkste aanpassing is dat de adressen van de startpunten staan vermeld.

De kaart bevat wandelroutes van de hele Noord-Oost Veluwe en de ingetekende routes variëren in lengte van 3 tot 18 kilometer. De routes zijn gerangschikt per gemeente met Hattem – Wapenveld – Veessen – Heerde op de ene zijde en Epe, Emst, Oene en Vaassen op de andere kant.

Van sprengen tot IJssel
De wandelroutes gaan langs vele mooie plekken zoals bijzondere bos- en heidegebieden, de Schaapskooi, de vele beken en sprengen en door open gebied zoals de IJssel. Op de kaart staan parkeerplaatsen en voor een stop onderweg, restaurants en bezienswaardigheden.

Bestel ‘m hier
De kaart is voor € 5,95 te koop bij de VVV Epe en TIP’s van Heerde, Hattem en Vaassen. Omdat het TIP in Hattem momenteel gesloten is, kun je de wandelkaart bestellen via info@ronduithattem.nl of via Facebook van Rond Uit Hattem. Koop je de kaart voor 24 december? Dan wordt een deel aan de Serious Request actie The Lifeline 2020 van 3FM gedoneerd. Dit jaar is het Rode Kruis het goede doel: ‘Help de helpers, in actie voor medische hulp tijdens de Coronacrisis’.

#wandelenwhoop challenge
Om de wandelkaart te promoten hebben de dames van Rond Uit Hattem, Visit Heerde en VVV Epe een dansje opgenomen. Het idee kwam van Erica Hottinga van Visit Heerde, zij zag een filmpje van MINKA, een artieste uit Deventer. Zij heeft het liedje ‘Wandelen Wandelen (Whoop!)’ geschreven, waarbij ook een dansje hoort. Het dansje van de dames, dat is opgenomen in het bos, vind je hier. “We dagen iedereen uit om ook mee te dansen en de #wandelenwhoop challenge aan te gaan. Je kunt hiermee de nieuwe wandelkaart en een wandelmedaille van MINKA winnen”, aldus TIP Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in