Afsluiting seizoen theeschenkerij Oldeniel

Zondag 16 oktober 2022 om 14.30 uur

Het theeschenkseizoen 2022 nadert zijn einde en dit jaar wordt de afsluiting verzorgd door het saxofoonkwartet “Quatro Saxophonisch” uit Zwolle. Dit in 2018 opgerichte kwartet bestaat uit 3 Zwolse pensionado’s en een nog werkzame Zwollenaar. Drie leden van het kwartet kennen elkaar van het Zwolse Thomasorkest waar ze alle drie ooit de klarinet bespeelden.

De liefde voor de saxofoon bracht hen bij elkaar en ook een vierde man werd snel gevonden zodat ze zich samen op de kwartetmuziek konden richten.
De mannen spelen dit jaar voor het eerst in de traditionele bezetting met sopraan-, alt, tenor- en baritonsax, waardoor het volle bereik van de saxofoon, van hoog tot laag, in de muziek valt te bewonderen.

Het kwartet bestaat uit Edwin van der Moolen sopraansax en muzikaal leider, Guus Kennis altsax, Paul Renckens tenorsax en Jouke Bakker op de baritonsax.
Het repertoire is erg breed samengesteld, van populair tot klassiek: zowel muziek van Stevie Wonder, Beatles, Gershwin en op verzoek kan ook een fuga van Bach worden gespeeld, kortom: muziek voor iedereen!

Het optreden op het terras aan de IJssel begint op zondag 16 oktober 2022 om 14.30 uur en komen luisteren is gratis. De theeschenkerij bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveer pont ’t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem.

Meer informatie: http://www.oldeniel.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in