“Help mee om de monsters weg te jagen uit het Voerman Museum Hattem!”

Vader en zoon Voerman roepen de jeugd te hulp in het pas verschenen boekje ‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’.  Dit gratis boekje is speciaal gemaakt voor de jongste bezoekers.

Red de hertogin
‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’ staat vol met leuke opdrachtjes en puzzeltjes om op te lossen. Een koe tekenen, de duizenden jaren oude klokbeker repareren, of de hertogin redden die gevangen wordt gehouden in een toren. Met deze klussen help jij de lastige monstertjes weg te jagen die zich in het museum hebben verstopt.

Eigen zwaard
In het boekje staan ook quiz-vragen en lees je over de geschiedenis van Hattem. En er staat precies in hoe jij je eigen zwaard kunt maken. Zo’n zwaard kun je ook als bouwpakket in de museumwinkel krijgen.

Spannend avontuur
Dit gratis boekje biedt een boeiende speurtocht door het Voerman Museum Hattem, zodat het ook voor de jongste gasten een nog spannender avontuur wordt.

1 REACTIE

  1. Erg leuk gedaan, deze website. Ik woon in Engeland en was van plan in October’19 naar het Voerman museum te komen, maar moest dat idee jammergenoeg opschorten vanwege gevaarlijke toestanden op de snelweg tijdens tractoracties van de boeren. Dat was vooral chaotisch tussen Staphorst en Zwolle, waardoor ik uiteindelijk Duitsland inzwenkte om zo bij Nijmegen uit te komen. Dus houd ik nog een bezoek aan Uw museum met waterlandschappen en wolkenvelden over de IJssel tegoed.
    Ook twee musea in de Achterhoek, MORE en Kasteel Ruurloo, schoten er hierdoor bij in, maar in January’20 ga ik het wederom proberen, albeit zonder auto. Wel hoop ik er op tijd bij te zijn om nog zo’n speciale postzegel (met gemberpot) bij het Voerman Museum te bemachtigen.
    Ps. in 1969 woonde ik in een Fries dorp en zat op school bij Peter Voerman – familie?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in