Hanzeheerd bedankt onmisbare vrijwilligers

Binnen De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde is het een goede traditie om jaarlijks alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Onder normale omstandigheden wordt dat in het voorjaar gedaan, onder het genot van een hapje en drankje tijdens gezellige vrijwilligersavonden. Vanwege het coronavirus werd dit jaar iets ludieks bedacht.

Afhaalstraat
Door een een heuse afhaalstraat konden de vrijwilligers een leuke attentie in de vorm van een verspakket afhalen. Het pakket bestond uit producten van diverse lokale ondernemers, waardoor ook deze groep een steuntje in de rug van Hanzeheerd kreeg.

Onmisbaar
Zorgorganisaties zoals Hanzeheerd kunnen niet zonder vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de ouderen die in De Bongerd en Brinkhoven wonen. “Wij zijn enorm blij met de vele vrijwilligers waar Hanzeheerd dagelijks een beroep op kan doen. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze cliënten en zijn een onmisbare schakel voor de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Natuurlijk zorgt Hanzeheerd voor belangrijke voorwaarden zoals een verzekering, scholing en begeleiding, ” aldus Hanzeheerd.

Vacatures
Wil je meer weten over het doen van vrijwilligerswerk in De Bongerd of Brinkhoven? Kijk op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers. Hier vind je ook de vrijwilligersvacatures.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in