“Denk mee over de herinrichting binnenstad Hattem fase 2”

Wethouder Auke Schipper en Rob Alberti namens NTP BV tekenden vorige week de bouwovereenkomst ‘Herinrichting binnenstad fase 2’. De gemeente Hattem vraagt nu aan de inwoners om mee te denken over deze herinrichting.

Heb jij goed idee om de Hattemse binnenstad aantrekkelijker te maken voor inwoners, ondernemers en bezoekers? “We stellen jouw inbreng om de binnenstad nog mooier te maken erg op prijs”, aldus de gemeente Hattem.

Stap 1: bekijk de uitgangspuntennotitie
De uitgangspuntennotitie beschrijft belangrijke eisen en wensen voor het ontwerp van de openbare ruimte in de binnenstad. Dit vormt de kaders; de specifieke uitwerking en invulling moet nog gebeuren. In deze notitie lees je welke keuzes er nog gemaakt worden en waar je over mee kunt denken. Klik hiervoor op onderstaande button.

Uitgangspuntennotitie Hattem


Stap 2: waarover meedenken?
In het vervolg van dit jaar gaat de gemeente aan de slag met het ontwerpen van de inrichting van de binnenstad fase 2. Voordat er wordt gestart, wil de gemeente graag weten of jij nog opmerkingen hebt of aanvullingen voor de uitwerking van de plannen. “Zo zorgen we ervoor dat de inrichting van de binnenstad nog beter aansluit bij de wensen van inwoners, ondernemers en bezoekers.”

Stap 3: in gesprek
Heb jij naar aanleiding van de uitgangspuntennotitie opmerkingen of aanvullingen die helpen bij het opstellen en verbeteren van het ontwerp? Hierover gaat de gemeente dan graag met jou in gesprek. Mail jouw reactie naar gemeente@hattem.nl (onder vermelding van Binnenstad fase 2).

Stap 4: het vervolg
Na de zomer worden de eerste schetsontwerpen gepresenteerd. Bewoners, ondernemers en belangstellenden worden hier in in meerdere informatiemomenten bij betrokken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in