Vandaag om 10:00 uur in het IJsselmagazine

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. Op deze donderdagmorgen is de Studiogast een goede vriend en collega van Loco FM, de lokale omroep van Oldebroek; Henk Tabois. Henk doet daar het camera werk voor de lokale TV en levert ook zeer veel werk af voor RTV Hattem. Het viel ons op dat Henk heel druk is met het in beeld brengen van de aansluiting van het bedrijvenpark H2O op de snelweg A28, maar niet alleen daarvoor willen wij hem graag als Studiogast hebben.

Telefonische interviews in het tweede uur
Om 11.15 uur bellen wij met Annet Buter over het jaarlijkse fiets- en loopevenement om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Eerder was zij bij ons in de studio om uitleg te geven over dit evenement en op 1 juni was zij fysiek aanwezig op de berg.
Om 11.45 bellen wij met Gerrit Teunis; Gerrit is voorzitter van het Groot Mannenkoor Zwolle. Op zaterdag 10 juni ontvangt het Groot Mannenkoor Zwolle in theater de Spiegel het beroemde Limburgse mannenkoor de Mastreechter Staar. Voor deze unieke muzikale ontmoeting is er sprake van een vrije inloop en wordt geen entree geheven.
Uiteraard laten wij hierbij een passend muziekje horen.
Verder is de muziek in het eerste uur uitgezocht door de Studiogast en hebben wij ook ‘Muziek uit het Verleden’ deze keer Nederlandtalig evenals alle muziek in het tweede uur.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

IJsselmagazine website
Wist je dat het IJsselmagazine haar eigen website heeft? Een terugblik, vaak met foto van de studiogast, is terug te zien op het IJsselmagazine.nl blog.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in