Dieuwertje blok opent 62e Nationaal Kamp Hattem

Dieuwertje Blok opent op het 62e Nationaal Kamp Hattem, een schoolwerkweek voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Dieuwertje Blok (1957) is televisiepresentatrice en actrice. Sinds 2001 is Dieuwertje het gezicht van het zeer populaire ‘Sinterklaasjournaal’.

Veelzijdig
Ze begon haar carrière als omroepster bij de KRO en werkte een aantal jaren voor de VARA en RTL waar ze kunstprogramma’s, talkshows en informatieve magazines maakte. Daarna was Dieuwertje jarenlang een vast gezicht bij de KRO. Bij deze omroep presenteerde ze het dagelijkse ‘Ontbijt TV’. Dieuwertje Blok speelt op 17 juni een rol in het toneelstuk ‘Sores in het circus, Zankrekev en de Bende van de Zwarte Voet’.

Kinderavonturen
Meer dan 250 kinderen en 75 Mentoren uit heel Nederland (Rotterdam, Terneuzen, Terschelling, Maasbracht, Mookhoek, Dordrecht, Kampereiland, Lemmer, Wemeldinge, Epe en Zuidzande) worden een week lang ondergedompeld in de wereld van kinderavonturen. Het 62e Nationaal Kamp Hattem, met als thema het Russische circusleven, wordt georganiseerd door Stichting Bosavontuur Hattem.

Spannend
De kinderen kamperen in de bossen van Hattem. Ze koken op een tweepits gasstel, lopen spannende speurtochten, doen mee aan allerlei activiteiten en genieten van het toneelspel in het Amfitheater. Door de opzet en uitvoering passen de Kampweek én het thema uitstekend binnen onderwijsprojecten.

Maandag 17 juni
De opening van het 62e Nationaal Kamp Hattem is op maandag 17 juni bij Kampgebouw ‘De Zandkreek’, Koeweg 17 en begint om 15.00 uur. Kijk ook op www.nationaalkamp.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in