Klaas van Kruistum opent het 64e Nationaal Kamp Hattem

Klaas van Kruistum opent op maandag 5 juni aanstaande om 15.00 uur het 64e Nationaal Kamp Hattem. Het Nationaal Kamp Hattem is een schoolwerkweek waarin kinderen een week vertoeven in de bossen, terwijl ze tijdens vele activiteiten een beroep moeten doen op hun fantasie en vindingrijkheid, zonder moderne hulpmiddelen. Tijdens het toneelspel en de vele activiteiten moeten de kinderen goed samenwerken om de zogenaamde slechteriken te verslaan. De kinderen gaan geheimen oplossen, opdrachten uitvoeren en hulp bieden.

Foto: Tom Cornelissen

Klaas van Kruistem
Klaas is als presentator te zien in het naar hem vernoemde programma ‘Klaas Kan Alles’: een stoer populairwetenschappelijk familieprogramma over alles wat snel, groot, apart, interessant en verbazingwekkend is. In dit programma bewijst hij dat hij (bijna) alles kan. Klaas is bekend bij kinderen en hun ouders van onder andere Checkpoint, De Rekenkamer, Zapp Your Planet, Zapp Goes Serious en ZappLive (Extra). Eind vorig jaar zagen we hem in het populaire Space Challenge. En nu mag Klaas dus een rol spelen in het toneelspel van het 64e Nationaal Kamp Hattem: El Hattoem, de Hand van Toetanchamar!

Thema van dit jaar is Egypte
De Kampweek wordt georganiseerd van 5 tot en met 9 juni aanstaande in de bossen van Hattem. Zoals altijd is de organisatie in handen van de vrijwilligers van Stichting Bosavontuur Hattem. Ruim 250 kinderen uit het hele land zullen een week lang deelnemen aan allerlei activiteiten, waarbij spelen en leren in de natuur, samenwerking, plezier en avontuur verzekerd is! Meer informatie is te vinden de website www.nationaalkamp.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in