Ervaar en leer door de workshops van De Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie is blij dat zij weer workshop voor vrijwilligers kan. Recent hebben twee workshops plaatsgevonden waarnaar met tevredenheid wordt teruggekeken.

De beleeftraining licht verstandelijke beperking was een van deze workshops. Tijdens deze training gingen deelnemers praktisch aan de slag. Door het doen van verschillende oefeningen gingen ze in tweetallen ervaren hoe het is om een licht verstandelijke beperking te hebben. Het was meer dan kennis opdoen, een deelnemer omschreef het als: ervaringsleren, voelen hoe is het.

Een week later vond de workshop omgaan met andere culturen plaats. Hier leerden deelnemers over verschillende culturen en hoe je kan handelen. Er waren veel praktijkvoorbeelden en werden sketches gedaan. Dit gaf een goed beeld en maakte het tot een leerzame workshop.

De Vrijwilligersacademie organiseert workshops speciaal voor vrijwilligers uit de gemeentes Hattem, Heerde en Epe. Blijf op de hoogte via: www.epedoet.nl/workshops. Of stuur een e-mail naar Mirjam Bongertman van SWHattem mirjambongertman@swhattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in