Het gaat hard met de Obstacle Run in Hattem!

De inschrijving voor de Obstacle Run in Hattem op zaterdag 22 juni ging afgelopen vrijdag online. De organisatie gaat uit van maximaal 500 deelnemers, maar na drie dagen is dat al bijna bereikt. “Er zijn nog maar 80 plaatsen over”, vertelde de organisatie maandagmiddag.

De editie van dit jaar is een logisch vervolg op de Obstacle Run van vorig jaar. De eerste editie was met bijna 250 deelnemers een groot succes en nu koest de organisatie dus af op 500 deelnemers. Kinderen tot 16 jaar kunnen meedoen voor 7,50 euro en vanaf 16 jaar is de deelnameprijs 15 euro.

Uitdaging voor jong en oud 
De Obstacle Run is geen wedstrijd maar een uitdaging. “Het gaat niet om een winnende tijd, maar om de sportieve uitdaging de Obstacle Run uit te lopen. En daardoor was het vorig jaar zo succesvol. De oudste deelnemer was 68 en de jongste 7. Prachtig, want dat was ons doel. Jong en oud in beweging krijgen”, aldus Obstacle Run Hattem.

Inschrijven
Jongeren tot en met 12 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een ouder persoon. “Het liefst natuurlijk een vader of moeder of opa en oma. Maar vorig jaar deed er ook een klas van een basisschool mee onder begeleiding van een aantal ouders. Dat is natuurlijk ook prima”, legt de organisatie uit. Inschrijven doe je via inschrijven.nl.

Kijk op www.obstaclerunhattem.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in