Erik Kleinpenning (VVD) geïnstalleerd als commissielid

In de raadsvergadering van de gemeente Hattem van vanavond is Erik Kleinpenning, ter aanvulling van de VVD-fractie, geïnstalleerd als nieuw commissielid door burgemeester Marleen Sanderse. In deze functie zal Kleinpenning (48) de huidige VVD-raadsleden Gina Guldenaar en Albert de Boer gaan assisteren bij hun werkzaamheden.

Kleinpenning, in het dagelijks leven werkzaam als zzp’er in online communicatie, is sinds 2014 woonachtig in Hattem. Hij is actief in het Hattemse verenigingsleven, onder meer als bestuurslid bij de Hattemse Mixed Hockeyclub en als lid van de Lions Club Hattem. Eerder was hij ook bestuurslid van de Oranjevereniging in Hattem. “Ik heb de politiek altijd op de voet gevolgd, maar de laatste jaren merkte ik aan mezelf dat ik me ook steeds meer ging verdiepen in lokale kwesties”, aldus Kleinpenning. “En als je iets wilt veranderen of verbeteren dan moet je niet aan de zijlijn blijven staan. Met de verkiezingen voor de 2e kamer in maart en de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar is dit bovendien een interessant moment om deze stap te maken.”

De raad van Hattem heeft twee raadscommissies ingesteld, de raadscommissie Sociale Zaken en de raadscommissie Algemeen en Ruimtelijk. In de afzonderlijke commissievergadering bereiden de leden de stukken voor en nemen de opgehaalde informatie mee naar de fractie voor besluitvorming.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in