Stichting Circuit Oldebroek klaar voor motocrossers én publiek

Ronkende motoren en benzinedampen op circuit de Bargen; zaterdag 16 oktober is het weer zover voor Stichting Circuit Oldebroek met het Open Nederlands Kampioenschap.

Ruim drie maanden na de succesvol verlopen KNMV ONK Sidecar & Quad Masters is het nu de beurt aan de tweewielers. Achter het starthek in Oldebroek verschijnt een gevarieerd programma. “Met de ONK85cc, ONK250cc, ONK500cc, Cup125cc, Cup Veteranen en Cup500cc gaat het publiek gegarandeerd mooie wedstrijden te zien krijgen”, vertelt Robert Leferink.

Internationaal
“Bovendien kan in de ONK-klassen een sterk en internationaal deelnemersveld verwacht worden, waardoor het niveau hoog ligt en er op elke meter van de baan gestreden zal worden voor punten om de kampioenschappen. Daarnaast valt in de ONK250cc klasse de beslissing, aangezien zij hun laatste wedstrijd voor 2021 in Oldebroek rijden.”

Motorcrossspektakel
Zaterdag 16 oktober starten de trainingen rond 08:30 uur en vanaf 11:30 uur beginnen de manches. De entree voor een dag motorcrossspektakel bedraagt  € 10,-. Onder de 15 jaar is de entree gratis.

Corona
Om dit evenement te kunnen bezoeken heb je een Corona-toegangsbewijs nodig.
Kijk voor meer informatie op www.stichtingcircuitoldebroek.nl


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in