Opbouw en kick-off bij Stichting Circuit Oldebroek

Afgelopen zaterdag klonk het startschot voor de opbouw van het circuit “de Bargen” voor de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek.

De voorbije weken hebben zij zeker niet stilgezeten, maar met nog 10 weken te gaan tot het evenement de Dutch Masters of Motocross kon er nu écht worden gestart met de werkzaamheden op en rond circuit “De Bargen”.

Vrijwilligers
Een grote groep vrijwilligers was al vroeg in de ochtend aanwezig om allerhande werkzaamheden uit te voeren op de baan, maar ook aan het clubgebouw. Na een goede lunch werden de activiteiten hervat en werd ook de kantine in gereedheid gebracht.

Kick-off
’s Avonds vond de officiële kick-off plaats voor sponsoren, buurtbewoners, gemeente Oldebroek en de vrijwilligers. Voorzitter Henri Bekenkamp keek terug op de “Van Werven Dutch Grand Prix Sidecars” en de Eurol NK Autocross van 2019, Ook blikte hij vooruit op de Dutch Masters of Motocross dat op 2e Paasdag, maandag 13 april wordt verreden.

Een compilatie van de dag en een interview werd gemaakt door het mediateam van ‘Stichting Circuit Oldebroek’ met voorzitter Henri Bekenkamp en PR-man Robert Leferink uit Hattem.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in