Volleybaldames HVV compleet naar winst

Na twee wedstrijden waarin HVV Dames 1 verre van compleet was, was het team dat afgelopen zaterdag tegen Ormi wel. En dus tijd voor een teamfoto in de nieuwe wedstrijdshirts van Berends&Slump en Pruis Schilderwerken.

Zonder problemen
De eerste set verliep zonder grootte problemen. Met een redelijke service werd het Ormi lastig gemaakt. Ook aanvallend wist HVV heel behoorlijk tot scoren te komen. De set ging zonder problemen met 25-17 naar Berends&Slump.

Slordig
In de tweede set werden de dames wat slordiger en duurde het soms wat langer voordat er gescoord werd. Maar ook werden er nog lastige ballen gehaald. HVV gaf Ormi wat meer ruimte dan de bedoeling was, na ingrijpen van coach Marien werden de ballen weer gescoord en was de 25-20 voor HVV.

Overmacht
De derde en vierde set kwam Ormi er nauwelijks nog aan te pas. HVV kon met een flinke servicedruk uitlopen op Ormi en dat zorgde er veelvuldig voor dat zij niet aan aanvallen toekwamen. Ook blokkerend ging HVV meer ballen pakken. In de verdediging werd wat geschoven omdat de tegenstander nauwelijks rechtdoor aanviel; zo werden er nog meer ballen verdedigd. De 3de en 4de set gingen met respectievelijk 25-10 en 25-12 naar HVV,

Zaterdag 12 oktober spelen de volleybaldames om 16.30 uur tegen NVC in Nijkerk.