Adam Quartet opent seizoen 24-25 van Kunstkring Hattem

Op 21 september wordt het nieuwe concertseizoen van de Stichting Kunstkring Hattem geopend met een optreden van het ADAM Quartet. Uitgevoerd worden werken van Ludwig van Beethoven, Caroline Shaw en Dmitri Shostakovich.

Met een frisse blik zoekt het ADAM Quartet naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen over het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre.

Het ADAM Quartet maakt deel uit van de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA), waar het sinds 2022 de voltijds tweejarige postacademische opleiding volgt.
Vol lef en enthousiasme debuteerde ADAM op de grote Nederlandse podia en festivals, zoals Het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, Strijkkwartet Biënnale Amsterdam, Grachtenfestival, Stift Festival, Klassifest Down the Rabbit Hole, Schiermonnikoog Festival en het Storioni Festival. 

Informatie
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden, maar uitsluitend te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl
Volwassenen betalen 25 euro, jongeren tot 18 jaar en studenten 9 euro. Ook kunt u een abonnement nemen hetgeen een aanzienlijke korting oplevert. Op de website vindt u hierover alle informatie evenals over de programmering voor het komende seizoen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in