Iduna Hattem houdt “Open repetitiemaand”

Accordeon- en mandolinevereniging Iduna uit Hattem houdt in de maand oktober open repetitieavonden. Belangstellenden worden dan gastvrij ontvangen in de Huskamer van de Marke, Daendelsweg 2, de plek waar het orkest iedere maandagavond oefent.
Door de open repetitieavonden wil Iduna laten zien welke mogelijkheden accordeons en mandolines te bieden hebben. Het leuke van deze instrumenten is dat ze heel goed samen klinken in een orkest, maar dat ze ook bijzonder geschikt zijn om er solo op te spelen of om er bij te zingen.

Tijdens de open repetitieavonden wordt informatie verstrekt over de verschillende soorten instrumenten en het volgen van muzieklessen. Wie wil mag zelf even een instrument uitproberen.

Iduna verwelkomt niet alleen graag nieuwe accordeonisten maar is nadrukkelijk ook op zoek naar nieuwe mandolinespelers. Daarnaast wordt specifiek gezocht naar een drummer om het orkest te komen versterken.
Het accordeon- en mandolineorkest Iduna laat regelmatig van zich horen. Naast de traditionele voorjaars- en najaarsconcerten in ‘De Marke’ verzorgen de muzikanten regelmatig optredens in – onder andere – zorgcentra in de omgeving.
Iduna bestaat al bijna 45 jaar. Het is een vereniging die de muzikaliteit hoog in het vaandel heeft staan maar daarbij ook niet de gezelligheid uit het oog verliest. De leden komen niet alleen uit Hattem, maar van de hele Noord-Veluwe en uit West-Overijssel.

Op zaterdag 12 november zal Iduna een concert geven in de Marke. Publiek is van harte welkom. Aanvang 20.00 uur, entree is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd na afloop van het concert.
Voor nadere informatie over Iduna kan contact worden opgenomen met het secretariaat Pauline Verschuren:  telefoon (06) 43011920 of e-mail: info@mviduna.nl. Zie ook www.mviduna.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in