De Fontein viert 20-jarig jubileum met kindervoorstelling

Eind maart vierde boekhandel De Fontein haar 20-jarig jubileum. Door de coronamaatregelen kwamen bijna alle jubileumactiviteiten te vervallen. Het plan is om de kinderactiviteit nu alsnog te organiseren. Dit onder voorbehoud, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Op woensdagmiddag 30 september hoopt Anneke Doest van 14.30 tot 15.30 uur een voorstelling te geven voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Anneke Doest vertelt en speelt het verhaal van haar nieuwe prentenboek ‘Fars de grondgraver’. Fars woont onder de grond, maar vindt het daar donker en muf. Zijn oom Grosse droomt over een prachtige plek om te wonen en stuurt Fars op pad. Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grabbels, grondels en door gangen, holletjes en tunnels. Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Kom gezellig luisteren.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via info@fonteinhattem.nl en 038-4440796. Vanwege de geldende maatregelen hebben we slechts ruimte voor een beperkt aantal kinderen. Ook ouders kunnen helaas niet blijven.

Na afloop is buiten het boek ‘Fars, de grondgraver’ te koop.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in