Video: Natuur in de regio en open tuinen dag 8 juli

Dat er in onze regio veel mooie natuur te vinden is, is bekend. Maar er zijn ook heel veel mensen in onze regio die hun tuin erg mooi inrichten. Eerder hebben al gezien dat er bij Anna in de Schoppert een mooie tuin met kunst te bewonderen is. Nu zijn Dick v/d Graaf en cameraman Henk Tabois langsgegaan bij Evert en Riet Dickhof, die ook meedoen met de Open Tuinen dagen.

De kamer-tuin van Evert en Riet
Evert en Riet Dickhof wonen sinds 1968 in ’t Loo (Oldenbroek), aan de Bongersweg 18. Sinds zijn pensionering is Evert met zijn vrouw Riet dagelijks in de tuin te vinden. Hij kreeg tips van mensen over hoe de tuin wat mooier uit zou vallen en dit was het begin van zijn tuinieravontuur. De tuin van het echtpaar Dickhof bevat meerdere ‘kamers’. Zo hebben ze een grote bloementuin, een heestertuin, een schaduwtuin, een plek voor de kuipplanten en een kleinere bloemenbordertuin.

Kom kijken tijdens het Open Tuin weekend
De tuin van Evert en Riet is morgen te bezichtigen. Op 8 juli doen zij mee aan het Open Tuin weekend. Iedereen is welkom om de tuin te bekijken, meer informatie over de tuin te horen en ook wordt er een gratis kopje koffie geserveerd. Laat je verrassen en ga langs bij de Bongersweg 18 in ’t Loo/Oldebroek.

Bekijk de videoreportage
Kom alvast in de sferen door onderstaande reportage te bekijken. Ongetwijfeld dat je dan ook langs wilt komen ‘in het echt’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in