Boerin Steffi bezoekt Kerstmarkt Hattem

Door Rond Uit Hattem is dit jaar wederom een gezellige Kerstmarkt georganiseerd waarvoor zij als speciale gast boerin Steffi, bekend van het boerendatingprogramma, heeft uitgenodigd. In de binnenstad is dan een verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen te vinden met op de markt kramen met lekkere hapjes en sfeervolle muziek.

Kerstmarkt – kramen
De kerstmarkt bestaat uit een flinke hoeveelheid kerstkramen rondom de kerk, veelal door particulieren ingericht met mooie kerstspulletjes zoals: handgemaakte kerststukjes, kransen, en vogeltaarten. Op de markt komt een horecaplein en zijn vele muzikale optredens van o.a. de Midwinterhoorn blazers, popkoor Unlimited Sound, Gospelkoor Inspiration, the All Singers, Stop Talking, Nos Tantum, en PR Dialect koor Apeldoorn. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen zoals knutselworkshops en een draaimolen. Bij de Molen is een levende Kerststal en kunnen kinderen op een ezeltje rijden.
Verder zijn er demonstraties van Staphorster stipwerk, kunnen bezoekers een vrolijke kerstman en een grappige kerstmannen-act op skies tegenkomen.

Gratis stadswandeling
Voor wie een lantaarnoptocht met kaarsjes mee wil maken is er een gratis stadswandeling met gedichten om 18.30 uur. De stadsgids vertelt de deelnemers onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem. De wandeling start bij het Toeristisch Informatie Punt. Aanmelden kan via info@ronduithattem.nl

De Kerstmarkt is op vrijdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in