Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 7 november

  • In het 1e uur hebben we het over de Woonzorgzone; de herinrichting van de oude ijsbaan. De stedenbouwkundige visie werd deze week in de commissie van de raad besproken.
    • Eerst spreken we daarover met Arend Palland van de CU. Hij heeft de in het plan opgenomen Beweegboulevard aangemeld voor de sportprijsvraag van de provincie Gelderland. Hij is helemaal enthousiast over de Beweegboulevard en het plan voor de ijsbaan.
    • De VVD is aanmerkelijk kritischer over het plan en ook over de gang van zaken in de commissie was ze niet geheel tevreden. Albert de Boer van de VVD legt uit waarom.
  • Ook in het 2e uur blijven we nog even bij de politiek, want aanstaande maandag stelt de gemeenteraad de begroting over 2021 vast. Erik Kort, fractievoorzitter van D66, vertelt of er voor Hattem al dan niet een zonnige financiële zonnige toekomst in het verschiet ligt.
  • Daarna waait de wind uit een heel andere hoek, want de molen moet draaien. We spreken met de kersverse Hattemse vrouwelijke molenaar Jeanette Fokkinga die Molen de Fortuin laat draaien.
  • Tot slot spreken we met Gerda Post over de Kerstpakketactie die Boekhandel ‘de Fontein’ ook dit jaar weer organiseert.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in