Dag van de dialoog; de wereld ontdekken zonder te reizen

Ook dit jaar organiseerde Stichting Welzijn Hattem de Dag voor de Dialoog in Hattem. De deelnemers aan de dialogtafels gingen met elkaar in gesprek over het thema: ‘Ontdek de ander!’ Zij ontmoetten elkaar op 5 november in De Marke aan drie tafels en ontdekten andere werelden en achtergronden zonder ver te hoeven reizen.

Dialoog vieren
De Dag van de Dialoog is een jaarlijks terugkerend evenement waarin we de dialoog vieren door in het hele land op verschillende plekken met elkaar in gesprek te gaan. ‘Door de dialoog geven we stem aan wat er leeft’, vertelt Mathilde Stam, directeur Stichting Welzijn Hattem. De dialoog tussen verschillende partijen is volgens haar van belang ‘omdat we nieuwsgierig blijven naar de ander, die op een geheel andere wijze je blik kan verruimen’.

Vorig jaar en ook dit jaar werd de Dag van de Dialoog in Hattem geopend door wethouder Carla Broekhuis, die tot het einde bleef en actief meedeed aan een van de dialoogtafels. Hattem nam dit jaar voor de vierde keer deel aan de Dag van de Dialoog. Eerdere edities bleken succesvol dankzij de waardevolle gesprekken, nieuwe samenwerkingen en vriendschappen die hieruit zijn voortgekomen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in