Vrolijk avondje uit in Hattem op een mooie zomeravond

Met het mooie nazomerweer belooft de editie van de Comedy Night in Hattem een mooi feest te worden. Op donderdag 9 september treden enkele van de beste comedians in Hattem op. Binnen de comedy-wereld zijn het de beste comedians die naar onze stad komen om hun leukste grappen te vertellen.

Iedereen met een kaartje krijgt een eigen zitplaats aan een bistrotafeltje, én een koptelefoon én een consumptiebon. Je maakt het optreden als het ware in je eigen bubbel mee. Lach zo hard als je wilt en niemand die het merkt, want alle aanwezigen genieten van het optreden met de koptelefoon op.

De vaste zitplaatsen voor de bezoekers zijn op 1,5m afstand van elkaar. De ‘Coronacheck App’ is niet van toepassing. De Comedy Night Hattem is op donderdag 9 september en begint om 20.30 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus wees snel want op is op en zeker met de goede weersverwachting is de belangstelling groot. Een kaartje kost 15,95 euro per persoon en dit is incl. welkomstdrankje en hoofdtelefoon. De tickets zijn te koop via het internet https://www.ticketkantoor.nl/shop/ComedyHattem en op deze website is ook meer informatie te vinden.

Kijk voor meer informatie en deelnemende comedians naar het bericht op onze website.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in