‘Comedy Night Hattem met de leukste comedians van Nederland’

Droogkomische verhalen, grappen, absurde anekdotes en hilarische one-liners. Het passeert allemaal de revue in de Comedy Night Hattem op donderdag 9 september.”

“Maak je klaar voor een avond vol humor met de beste comedians van Nederland. Neem plaats op het Kerkplein in Hattem, zet je hoofdtelefoon op en geniet van een avond met de leukste comedians van Nederland”, aldus Visit Hattem.

Comedy Night Hattem is een zit-event in de buitenlucht in een silent versie, dus met hoofdtelefoons, zodat je geen grap hoeft te missen. Visit Hattem organiseert samen met de Franse School deze Comedy Night binnen een afgesloten terrein op het Kerkplein waarbij de dan geldende RIVM maatregelen gelden. Visit Hattem: “Waarschijnlijk zonder Coronacheck-app controle. Bij regen wordt het terrein overkapt met een doek, zodat je droog de voorstelling kunt bijwonen.” De Comedy Night in Hattem begint donderdag 9 september om 20.30 uur.

Kaarten
Je bestelt de tickets via www.ticketkantoor.nl/shop/ComedyHattem


Deze comedians toveren donderdag 9 september een lach op je gezicht.

Tom Sligting
Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.
Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.
Edo Berger
Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.
Ronald Smink
Ronald Smink is oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen. Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in