Kunsthuis KEK Epe groepsexpositie ‘Nog nooit vertoond …’

Al meer dan 30 jaar is kunsthuis KEK een kunst-begrip in Epe. Het Kollektief Enthousiaste Kunstenaars is divers, vernieuwend en actief. Alle kunstenaars werken in andere disciplines en bieden een ruim kunst-aanbod voor de omgeving. Verassende exposities, kunst-verdiepingen, gastsprekers, lezingen, workshops, samenwerkingsprojecten en lessen.

Groepsexpositie van amateur kunstenaars
Tijdens de vele exposities die gehouden zijn in het KEKhuis, blijkt uit verhalen telkens weer dat er amateur kunstenaars zijn die best wel eens hun werk willen laten zien maar daarvoor niet de mogelijkheid hebben. Men heeft onvoldoende werk om een eigen expositie te vullen of er is geen expositieruimte te vinden. Daarnaast vraagt het samenstellen van een expositie ook om een speciale expertise. Het KEKhuis stelt graag haar ruimte รจn haar expertise beschikbaar en biedt zo amateur kunstenaars in de gemeente Epe een podium. De groepsexpositie is door ervaren inrichters samengesteld. Op de affiche staan de namen van alle deelnemers vermeld.

KEKhuis Epe affiche expositie ‘Nog nooit vertoond’

 

 

 

 

 

 

 

 

2 feestelijke bijeenkomsten
Opening van de groepsexpositie op zaterdagmiddag 12 augustus om 16.00 uur door Marinus Kalkman, docent beeldende vakken. De groepsexpositie sluit af met een klein KEK-concert door NoRush (Fer Dijk & Peter Vrinds) op zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uur.

Wanneer en waar
De groepsexpositie โ€˜(Nog) nooit vertoond โ€ฆ..โ€™ wordt gehouden tijdens 2 weekeinden in augustus: 11, 12 en 13 + 18, 19 en 20 augustus, alle dagen geopend van 14:00 tot 17:00 uur. De locatie is het KEKhuis aan de Beekstraat 5 in Epe.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in