Wol, lifestyle en streekproducten op Wollig Landleven Fair Kasteel Vosbergen

Op zaterdag 8 juli 2023 vindt de Wollig Landleven Fair plaats bij het prachtige kasteel Vosbergen in Heerde. Een sfeervolle fair voor mensen met passie voor wol, handwerken, lifestyle, homedecoratie en streekproducten. Tientallen standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. Er zijn foodtrucks aanwezig die de lekkerste hapjes serveren en natuurlijk is er ook de akoestische muziek van singer-song writer B. Morris.

Kasteel Vosbergen

Alle zintuigen worden geprikkeld
De fair biedt voor elk wat wils: van wol proeven, ruiken en voelen tot genieten van streekproducten of deelnemen aan een rondleiding over het landgoed en bezichtiging van het kasteel. Er zal uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vind je tientallen kramen met een diversiteit aan producten en waren.

Voor jong en oud
Wollig Landleven is een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, en lichaamsverzorging, kleding, lifestyle en nog veel meer.
De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. Als je de Boerderijenfietstocht fietst, krijg je met je stempelkaart op zaterdag 8 juli 2023 50% korting op de entreeprijs.

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 8 juli 2023 van 11:00 tot 17:00 uur
Waar: Vosbergerweg 38, 8181 JJ Heerde
Meer info: www.wolliglandleven.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in