Ben jij oud-deelnemer van het Hippinksterconcours in Hattem?

Op zaterdag 4 en maandag 6 juni wordt voor de 75e en laatste keer (!) het Hippinksterconcours georganiseerd aan de Veldweg in Hattem.

Charlotte Gunnink legt uit: “Paardensport op gras wordt steeds meer ‘een dingetje’ en we verwachten dat de gezelligheid van Hippinkster het daar op de langere termijn niet van kan winnen. We gaan in stijl afsluiten, met onder andere een tentfeest op zaterdag met coverband Empire en een show van stuntteam The Future Guys op maandagmiddag. Het wordt een mooi ‘ruiterbal’. Aan de entreeprijs ligt het niet, het is gratis.”

Toppers van Toen
Op maandag 6 juni, 2e Pinksterdag, staat het hoofdterrein ter beschikking voor de Toppers van Toen. In deze springrubriek strijden 40-plussers om het ‘Kampioenschap van Hattem’. Hiervoor zoekt de organisatie contact met oud-deelnemers aan het Hippinksterconcours. “Onze sponsors hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fonkelnieuwe kruiwagen, gevuld met paardenvoer. Iedereen die meedoet in een origineel clubtenue of andere klassieke rijkleding krijgt sowieso een prachtige prijs, aldus Charlotte.
Kijk voor meer informatie op www.hippinkster.nl.

Kijk nog even terug naar een samenvatting van het Hippinksterconcours in 2019.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in