Boer’n Bike Brunch op Hemelvaartsdag

IJsboerderij IJscowd is alweer 20 jaar een fenomeen in Hattem. Dit is reden voor een feestje. Daarom organiseert IJscowd een grootse Boer’n Bike Brunch op Hemelvaartsdag.

Al enkele jaren kan iedereen deelnemen aan de Boer’n Bike Brunch, waarbij de deelnemers, zoals de naam al aangeeft gaan fietsen en daarna gezellig met elkaar brunchen. Maar tijdens deze vijfde editie is er nog meer te beleven en wel een gevarieerd muziekprogramma.

Het muziekprogramma begint om 13.00 uur en om 15.35 uur is er een percussiesessie voor kinderen. Alle kinderen mogen daaraan meedoen! Verder zijn aanwezig: Toppers accordeon, de band in overall Less is More, DJ Edin, CMH, koperkwintet Vieve Brass, entertainer Jeffrey, DJ Maroon Wax en het koor Ellusion. Om 21.00 uur is het feest afgelopen.

Voor meer informatie kan je terecht bij Willemien van de Worp, van IJscowd, bereikbaar via telefoonnummer 038-4446114 of per mail info@ijscowd.nl. De Boer’n Bike Brunch is op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019 van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in