Geef jouw Rabo ClubSupport-stem aan RTV Hattem!

RTV Hattem doet mee aan Rabo Clubsupport. Rabo IJsseldelta sponsort hierbij regionale initiatieven die ten goede komen aan de gemeenschap. Het bestedingsdoel van RTV Hattem is nieuwe mobiele zendapparatuur.

Mobiele verbinding
Radio-uitzendingen worden in de studio gemaakt en uitgezonden. Maar ook op locatie worden uitzendingen gemaakt of verslag gedaan. Om kwalitatief goede live uitzendingen te kunnen maken is goede apparatuur een eerste vereiste. Met nieuwe mobiele apparatuur kunnen wij met een goede audiokwaliteit live verslag doen van sportwedstrijden van de Hattemer verenigingen en ook van activiteiten in de binnenstad. Voor de omroep is het een behoorlijke investering, een bijdrage uit deze Raboactie is dan ook heel erg welkom.

Max 2 stemmen
Tot en met 25 oktober kunnen de klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op hun favoriete initiatieven, waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief.

Jouw stem telt écht
Met jouw hulp en stem kun je een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan ons toe te kennen. Stem daarom op RTV Hattem, waardoor wij kwalitatief goede programma’s kunnen blijven maken.
Stem via www.rabo-clubsupport.nl/ijsseldelta►Kies dan voor Stichting Omroep Hattem.

Bedankt!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in