Bestel nu je kaarten voor het Huiskamer Filmfestival in Hattem

Voor de 14e achtereenvolgende keer vindt op zaterdag 2 maart in verschillende huiskamers in de binnenstad van Hattem het jaarlijkse Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem plaats.

Rode Beer
De Lions Club Hattem organiseert dit festival ieder jaar met veel plezier en het is één van de activiteiten waarmee geld wordt ingezameld om sociale of culturele projecten mogelijk te maken. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting De Rode Beer om het laatste geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een speciale rolstoelfiets.

Indrukwekkend geacteerd
Het Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem kenmerkt zich door zijn ongedwongen gezellige sfeer. De films en de huiskamers waar de films vertoond worden blijven zoals altijd een verrassing. De filmcommissie is er weer in geslaagd twee prachtige films te selecteren die maatschappelijke thema’s koppelen aan ontroerende ervaringen van gewone mensen. Indrukwekkend geacteerd en goed voor meer dan een lach en een traan.

All in
Twee uitgelezen films vanaf 18.30 uur, een glaasje wijn met een hapje in de pauze en na afloop nog een drankje en hapje bij onze inmiddels traditionele gastheer Banka aan de Markt. En dat voor de ‘all in’ prijs van € 19,50 p.p!

Kaarten
Bestel je kaarten via film@lionshattem.nl onder vermelding van het aantal kaarten en je naam en adresgegevens. Je ontvangt jouw kaarten in de week voor het festival in de brievenbus.

Het Huiskamer FilmFestival wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Powered by Hattem, een coöperatie met het oogmerk Hattem vanaf 2030 op energiegebied zelfvoorzienend te maken.

2 REACTIES

  1. Beste Arlette

    Dat was in 2019. Dit jaar is het festival op 1 februari.
    ‘Voor de vijftiende keer wordt op zaterdag 1 februari in meerdere huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Huiskamer Filmfestival gehouden.”

    De webredactie

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in