Online workshop ‘Maak een stappenplan voor je woning’

Wil jij weten welke stappen jij kunt nemen om aardgasvrij te wonen? Vraag dan -alleen of samen met buurtgenoten- de gratis online workshop ‘Maak een stappenplan voor je woning’ aan.

De workshop geeft jou handvatten over de verschillende type duurzame maatregelen en volgorde waarin deze het beste genomen kunnen worden. Na afloop kun je hier concreet mee aan de slag.

Door het stappenplan samen in te vullen kunnen er interessante gesprekken ontstaan. Misschien zijn er andere huiseigenaren die al ervaring hebben met maatregelen die je zelf nog wilt nemen. Of wellicht komt er een leuk plan om maatregelen gezamenlijk in te kopen. De gratis online workshop is op dinsdag 11 januari van 19.30 tot 20.30 uur.

Meld je aan via www.veluweduurzaam.nl/stappenplan


Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in