Tom en Jip’s Pepernoten Play-in succes

Tom en Jip’s Pepernoten Play-in trok donderdag 30 november een flink aantal jonge gitaristen uit Heerde, Wapenveld en Hattem naar de Heerd.
Gitaardocent Tom Edskes van Cultuurplein en zijn stagiair Jip waren zichtbaar blij met de grote opkomst. Daar speelden ze onder het genot van warme chocolademelk en pepernoten, een hele verzameling sinterklaasliedjes. De gezelligheid trok ook andere docenten en al snel waren percussionisten en een basdocent aangeschoven. Zo werd het geheel een spontaan orkest.

In deze tijd van het jaar is het altijd extra gezellig bij Cultuurplein en andere muziekscholen in het land. Uit alle lokalen klinken de Sinterklaas- en kerstliedjes. Aan het einde van de play-in mochten ouders en andere belangstellenden komen kijken. Onder luid applaus en menig schouderklopje trok iedereen neuriënd huiswaarts. In menig huiskamer op de Veluwe zal de Sint op 5 december ontvangen worden met fijne gitaarmuziek.

Gitaarfestival 2024
Gitaardocent Tom Edskes is trots op zijn leerlingen en kijkt alvast vooruit naar april 2024 wanneer hij een groots opgezet Gitaarfestival in Heerde zal organiseren: “De dag van de 1000 snaren”.  Houd de sociale media van Cultuurplein in de gaten voor al het gitaarnieuws.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in