“Wereldberoemde verhalen” bij Nederlands IJsbeelden Festival in IJsselhallen

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”.

IJskoud tot leven
De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. ‘Special effects’ met licht, geluid en projectie maken de beelden nóg magischer. Romeo & Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Alice in Wonderland en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.

Goed aankleden!
Warme wanten, dikke sokken, een wollen muts, een fijne sjaal….je zult ze nodig hebben als je een bezoekje brengt aan het Nederlands IJsbeelden Festival. Want om de ijssculpturen in topconditie te houden is het 8 tot 10 graden ónder nul in de ruimte waar de beelden staan. Zorg dus dat je je goed en vooral lekker warm aankleedt.

Klik hier voor openingstijden en tickets.

Kerstvakantie
De IJsselhallen worden voor en tijdens de Kerstvakantie van 15 december tot en met 6 januari, omgetoverd tot een Winter Wonderland. Hiervoor gelden dezelfde openingstijden als die van het IJsbeelden Festival zelf, 10.00 – 17.00 uur. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gecreëerd; een gratis plaza met kermisattracties, games en springkussens.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in