Veel belangstelling voor open huis Buitenhof Hattem

De belangstelling voor het open huis van Buitenhof Hattem was afgelopen zaterdag overweldigend te noemen. Geïnteresseerden konden een eerste blik werpen op de 22 luxe zorgappartementen van Buitenhof Hattem. Voor de gelegenheid waren de gezamenlijke ruimtes en een appartement opengesteld. Het nieuwe woon-zorgcomplex maakt onderdeel uit van de nieuwbouw bij de Hof van Blom in Hattem. Beter Thuis Wonen is de thuiszorgorganisatie die de gewenste zorg gaat leveren op locatie.

Buitenhof Hattem is een nieuw, kleinschalig woon-zorgcomplex waar bewoners echt kunnen wonen zoals thuis. De zorgwensen en -behoeften van de bewoners staan centraal. Buitenhof Hattem maakt een scheiding tussen wonen en zorg. De kosten voor het wonen en de zorg worden dus gescheiden aangeboden.

Luxueuze zorgappartementen
Namens Beter Thuis Wonen treedt Josbert van Luyn naar buiten als locatiemanager. “Met Buitenhof Hattem kunnen we prachtige, luxueuze zorgappartementen, sfeervolle ontmoetingsruimtes en goede persoonlijke zorg op maat aanbieden aan de bewoners. Wij vinden het belangrijk om een plek te creëren die voelt als thuis en aansluit bij de behoeften en gewoontes van onze bewoners. Beter Thuis Wonen heeft een prachtig team van zorgprofessionals en biedt de zorg afgesteld aan de zorgbehoeften en -wensen van de bewoners op locatie. Centraal staat de persoonlijke aandacht, de zorg op maat en de gemoedelijke sfeer in het wooncomplex.”

De 22 appartementen worden naar verwachting begin december 2021 opgeleverd.
Voor meer informatie: www.buitenhofhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in