Op de ‘Dag van de Dialoog’ in Hattem ontdek je de ander

‘Dag van de Dialoog’ in Hattem wordt dit jaar door Stichting Welzijn Hattem op dinsdag 5 november georganiseerd. Het thema van de Dag van de Dialoog is: ‘Ontdek de ander!’ Deelnemers gaan dit jaar in de Marke met elkaar in dialoog om andere werelden te ontdekken zonder ver te hoeven reizen.

Buiten je eigen kring
‘Dag van de Dialoog’ is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de dialoog gevierd wordt door in het hele land op verschillende plekken met elkaar in gesprek te gaan. Door mensen te ontmoeten buiten je eigen kring, naar elkaar te luisteren, verschillende perspectieven te delen ontstaan nieuwe inzichten en komen we verder.

Meedoen?
Dit jaar wordt de Dag van de Dialoog op dinsdag 5 november om 19.00 uur afgetrapt in mfc. de Marke door wethouder Carla Broekhuis. “Door dialoog geven we stem aan wat er leeft en waarderen we verschillen en brengen we mensen in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen”, aldus Mathilde Stam, directeur van Stichting Welzijn Hattem. Een plek aan één van de tafels reserveren kan via info@swhattem.nl of (038) 4432881.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in