Hattem Actueel zaterdag 5 september

Na de zomereditie van Hattem Actueel, starten nu weer de reguliere 2-uurs uitzendingen. Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 5 september

  • Tonnie Keijzer is in het zomerreces onverwacht tot fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad gekroond. We zullen hem vragen naar de reden en of dit gevolgen heeft voor de coalitie.
  • Ellen Snijder van de Stichting Welzijn komt vertellen wat de activiteiten zijn van de Stichting Welzijn Hattem het komend seizoen zijn en ons nog wat meer vertellen over de OpKo€rs en het steunouderproject.
  • Binnenkort start  de voetbalcompetitie en Kees Rook zal in het tweede uur een voorbeschouwing geven over de kansen en verwachtingen van vvHattem en Hatto-Heim.
  • Wethouder Carla Broekhuis komt uitleggen wat een taalwasserette is en wat het verband is met de Week van Lezen en Schrijven.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in