Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’. En onze studiocam staat ook aan!

Zaterdag 4 december

  • Matthias Michelsen en Johannes Kroes van de Stichting Oekraïne Projecten vertellen over de Kerstkaartenactie die ook dit jaar weer voor het goede doel wordt gehouden.
  • Teun Juk is voorzitter van de Federatieraad van de Protestantse Gemeente Hattem in wording. Als er geen onverwachte wijziging optreedt krijgt Hattem per 1 januari een nieuwe kerkgemeente.
  • Kees Rook informeert ons over het al dan niet doorgaan van de sport in Hattem.
  • Pauliene Mars maakt zich als voorzitter van de Vereniging Landschap en Milieu Hattem zorgen over de komst van de hotelreus Van der Valk naar onze bescheiden Hanzestad.
  • Wethouder Auke Schipper reageert op de stelling van de Belangengroep Woonzorgzone Geldersedijk dat er grote fouten zijn gemaakt in de onderzoeken en het ontwerp van de woonzorgzone op het voormalige IJsbaanterrein, vooral als het aankomt op geluidsoverlast.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in