Loket 0-100 vernieuwd van start

De gemeente Hattem heeft een Loket 0-100. Gisteren is het team van mensen dat hierin samenwerkt op feestelijke wijze gestart. Bij deze start waren de wethouders Carla Broekhuis en Martijn Hospers aanwezig.

Doel van het Loket 0-100 is dat integraal wordt samengewerkt rondom een cliënt vanuit het principe 1 gezin 1 plan 1 regisseur. Dit betekent dat klanten die hulp nodig hebben op één plek terecht kunnen.

Het team 0-100 bestond tot voor kort uit gemeentelijke consulenten. Nu is dit uitgebreid met functies vanuit de lokale ketenpartners zoals de GGD Noord- en Oost-Gelderland, Vérian, Jongerenwerk Hattem, Veelzijdig in Zorg en MEE Veluwe. Samen vormen zij de toegang voor onder andere maatschappelijke ondersteuning en jeugdzorg.

Bereikbaarheid gegarandeerd
De huidige ruimte van het Loket 0-100 (de front-office) is aangepast. De ruimte is groter geworden en er zijn flexibele werkplekken. Hierdoor is informeel overleg eenvoudiger en is er meer verbinding tussen de domeinen en de lokale ketenpartners. Ook  garandeert deze vernieuwde front-office in het Stadshuis de bereikbaarheid voor de Hattemers.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in