Totech Europa verhuist naar Hattems plandeel H2O

Op het Hattems plandeel van H2O heeft Totech een perceel van plm. 3.700 m2 gekocht op de hoek van de Innovatiestraat met de Zonnecelstraat. Totech ontwikkelt, produceert en verkoopt droogsystemen voor het geconditioneerd opslaan van elektronisch componenten. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Paxtonstraat in Zwolle.

Directeur Jos Brehler is blij met de uitbreidingsmogelijkheden die de nieuwe plek biedt. Momenteel werken er ruim 30 mensen bij Totech. Het bedrijf maakt een forse groei door en is voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die gezamenlijk vanuit de nieuwe locatie samenwerken.

Het plan voor de nieuwbouw is ontwikkeld door Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden, in samenwerking met ingenieursbureau Ter Velde Den Besten uit Wezep. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is in voorbereiding. “De planning is dat we dit toekomstbestemdige en duurzame bedrijfsgebouw medio 2022 opleveren”, vertelt Willem Jan van de Worp van Groothuis Bouwgroep. “De plannen voor het bedrijfsgebouw zijn in een korte periode tot stand gekomen. Met onze turnkey aanpak ontzorgen we onze opdrachtgever. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontwikkelen we vanuit de behoefte van de opdrachtgever het optimale bedrijfsgebouw”, aldus Van de Worp.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in