Mantelzorger dementie, hoe gaat het met je?

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan deze organisatie beter opkomen voor de belangen van de mantelzorger en van de mensen voor wie zij voor zorgen.

Help mee en vul de vragenlijst in
Alzheimer Nederland heeft daarom een vragenlijst openstaan en roept mantelzorgers op die in te vullen. De resultaten van de vragenlijst deelt Alzheimer Nederland met het ministerie van VWS, zorgaanbieders en –verzekeraars en gemeenten. Ook Tweede Kamerleden maken graag gebruik van het onderzoeksrapport. Daarom is het belangrijk de vragenlijst in te vullen, want zo kunnen beslissingen, met als doel de zorg en ondersteuning bij dementie, verbeteren.

De vragenlijst kan je vinden op www.dementiemonitor.nl. Invullen duurt ongeveer 20 minuten. Wil je de vragenlijst liever op papier invullen, stuur dan een e-mail naar dementiemonitor@alzheimer-nederland.nl ovv jouw naam en adres.

Hulp nodig bij het invullen?
Heb je hulp nodig bij het invullen? Stuur dan een e-mail naar hattem@hetgeheugensteunpunt.nl of bel met Ellen Snijder (SWHattem) via 038 4432881.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in