Gratis online of telefonisch woningadvies over energiebesparing

Iedere eigenaar van een woning in Hattem kan een 25-minutenadviesgesprek aanvragen. In dit gesprek is het mogelijk één centrale vraag te stellen over aardgasvrij wonen of energiebesparing. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden de adviesgesprekken telefonisch en online plaats.

Voor een gesprek op 15 april kun je je als Hattemer aanmelden. Je kunt kiezen uit de volgende opties: videobellen via WhatsApp, bellen via een 06-nummer of vaste lijn, of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). De gesprekken vinden één keer per maand plaats. Als de situatie het weer toelaat, worden de gesprekken op locatie gehouden.

Eén vraag
Om woningeigenaren zo goed mogelijk te kunnen helpen, wordt er ingezoomd op één centrale vraag. Dat kunnen vragen zijn als: welke eerste stappen kan ik zetten naar een aardgasvrije woning, waarom is vloerisolatie zo effectief of welke maatregelen kan ik nemen om in aanmerking te komen voor die ene subsidie? Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd (energienota’s of bouwtekeningen), hoe efficiënter het gesprek zal verlopen.

Inschrijven
De centrale vraag, en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota’s) kunnen bij de aanmelding worden doorgegeven. In verband met de planning van de energieadviseurs is inschrijven verplicht. Dat kan via www.veluweduurzaam.nl/25-minuten.

Gratis energieadvies
Het 25-minuten energieadvies is gratis en wordt aangeboden door de gemeente Hattem in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in