Huiskamer Filmfestival Hattem was weer een succes          

Afgelopen zaterdagavond keken ruim 200 bezoekers in zeven huiskamers in de binnenstad van Hattem voor het 15e jaar naar twee verschillende films.

De eerste (serieuze) film was ‘Tonio’ en de tweede (luchtige) film was ‘The Green Book’. Dit jaar was het voor de bezoekers van het Huiskamer Filmfestival af en toe manoeuvreren over bruggetjes, omdat op veel plekken in de binnenstad het wegdek opengebroken is in verband met nieuwe elektriciteits- en gasleidingen.

Succesformule
Na afloop werd in Banka tot laat nagepraat. Het Huiskamer Filmfestival is een succesformule waar Hattem trots op kan zijn. Ooit bedacht en nog steeds georganiseerd door de Lionsclub Hattem.

Goede doelen in Hattem
De Lions Club Hattem gaat de totale netto opbrengst besteden aan vele Hattemse sociale en culturele activiteiten die financiële steun kunnen gebruiken. Deze doelen zijn te volgen op de facebookpagina ‘Lions Club Hattem’. Voor aanvragen kun je een verzoek doen via hattem@lions.nl.


De Lions, de grootste serviceclub ter wereld met 1,4 miljoen leden wereldwijd, bestaat in Hattem al 25 jaar uit 28 actieve mannen, die vanuit de ‘We Serve’ gedachte financieel en fysiek bijdragen aan de Hattemse samenleving.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in