Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10.00 tot 12.00 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 3 juni 2023

Ook deze week praten we met een aantal gasten.

Allereerst praten we met Anniek van ’t Holt, zij is Nederlands kampioen tafeltennis bij de mindervaliden. Later in het eerste uur van de uitzending praten we met drie kinderen van basisschool de Vlonder, die komen vertellen over de E-Waste challenge waarmee ze strijden tegen elektronisch afval.

In het tweede uur schuift William Eghuizen van Hatto Heim aan. Hij komt vertellen over de bizarre ontknoping van het eerste elftal in de tweede klasse zaterdag KNVB. Ook komt Marije van Loenen van Visit Hattem nog langs. Ze praat ons bij over welke evenementen de komende periode gepland zijn in Hattem.

En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.

Hattem Actueel wordt deze week gemaakt door:
– presentator Ad Spakman
– technicus Gert Witteveen

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in