Skypevergadering gemeenteraad bij RTV Hattem

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus vergadert de raad van Hattem deze maand online via Skype. Op maandag 11 mei vergaderen de commissies Algemene Ruimtelijke Zaken (ARZ) en Sociale Zaken (SZ) digitaal. De vergadering van de commissie ARZ is vanaf 20.00 uur live te volgen via RTV Hattem. De vergadering van de commissie SZ is een dag later terug te luisteren via de website van de gemeente Hattem.

Agenda raadsvergadering 25 mei
De agenda van deze vergadering hangt mede af van de besprekingen in de commissies op 11 mei. Over het algemeen worden alle onderwerpen vanuit de commissies ARZ en SZ voor besluitvorming op de raadsagenda geplaatst. Vanaf 14 mei is de agenda te raadplegen op www.hattem.nl/gemeenteraad. De raadsvergadering is op 25 mei vanaf 20.00 uur live te volgen via RTV Hattem.

Hoe kan je inspreken tijdens de vergaderingen van de raad en commissies?
Inspreken kan over onderwerpen die op de agenda staan. De vergaderingen worden via een videoconferentie gehouden. Vanwege de bijzondere omstandigheden is het raadzaam zo snel mogelijk met de griffier contact op te nemen als je wilt inspreken. Ook wordt gevraagd om jouw bijdrage van tevoren schriftelijk beschikbaar te stellen. Op die manier kan iedereen zich hierop voorbereiden en de bespreking in de vergadering beperkt worden tot het stellen van vragen. Als je je aanmeldt, wordt contact met je opgenomen voor de nadere afstemming over jouw bijdrage aan de vergadering. Aanmelden kan bij raadsgriffier Tamara Weeda via e-mail griffie@hattem.nl of telefonisch via 06-28184530.

In contact komen met de raadsfracties, raads- en/of commissieleden
In plaats van het maandelijkse inloopmoment bij de fracties zijn de raadsfracties voor vragen en/of opmerkingen bereikbaar via Facebook. De fracties zijn te vinden door op Facebook te zoeken naar: ChristenUnie Hattem, CDA Hattem, PvdA Hattem, D66 Hattem en/of VVD Hattem. Via de pagina’s kan je de fracties berichten sturen en/of bijvoorbeeld een belverzoek achterlaten.

Heb je geen Facebook, dan kan je de raads- en commissieleden ook bereiken via e-mail. Het e-mailadres van alle raadsleden is te vinden op de wie-is-wie-pagina van de website van de gemeente Hattem.

 

Meer informatie
Op www.hattem.nl/gemeenteraad staat veel informatie over de gemeenteraad zoals de vergaderingen met agenda’s en vergaderstukken, de samenstelling van de raad, overzichten van vragen aan het college, toezeggingen van het college, moties en amendementen, etc. Wil je meer weten, neem dan contact op met de raadsgriffie via griffie@hattem.nl. Ook is meer informatie te vinden op de gemeentepagina die wekelijks wordt gepubliceerd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in