Babbeltrucs in Hattem!

Stichting Welzijn Hattem, de wijkverpleegkundige en de wijkagent van Hattem houden een informatieochtend over babbeltrucs. Je hoort en leest het regelmatig: “oudere dupe geworden van babbeltruc”. En niet alleen babbeltrucs, maar ook inbraken gaan Hattem niet voorbij.

Toch is het mogelijk om deze onplezierige gebeurtenissen zoveel mogelijk te voorkomen, dan wel tegen te gaan. Bewustwording, alert gedrag en de buurt inschakelen zijn daarbij goede wapens.

Wijkagent
Jelle Doornbos, wijkagent van Hattem, geeft je allerlei tips en informatie hoe je kunt voorkomen om de dupe te worden van babbeltrucs. En hij vertelt over inbraak en veiligheid in en rondom de woning. Ook legt hij uit wat zijn functie van wijkagent inhoudt. Daarbij krijg je gelegenheid om vragen te stellen.

Zelfstandig langer thuis wonen
De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in het kader van zelfstandig langer thuis wonen en is op dinsdag 23 april in het voormalig IJsbaangebouwtje, Hof van Blom 92. De bijeenkomst begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer tot 11.30 uur. De toegang en het kopje koffie / thee zijn gratis. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Stichting Welzijn Hattem (038) 4432881 of info@swhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in