Jeugdige schatvinders krijgen een beloning

Robyn (8), Zara en Ella (7) speelden afgelopen zondag verstoppertje in het bos in Hattem en stuitten op een schat. Althans, dat dachten ze. In werkelijkheid was het de buit van een eerder gepleegde inbraak, die in een kuil was verstopt. Vrijdag kwam de rechtmatige eigenaar zijn gestolen spullen ophalen en beloonde hij de meisjes rijkelijk.

Rechtmatige eigenaar
“Er is een lieve, vriendelijke meneer geweest van in de 90, die heel erg blij is dat hij zijn spullen nu weer terug heeft”, vertelt moeder Linda. “Die spullen hadden grote emotionele waarde voor hem en waren gestolen uit zijn woning. Er zaten ook sieraden tussen van zijn overleden vrouw. Hij heeft de kinderen hartelijk bedankt en een grote taart voor ze meegebracht”.
“De meisjes kregen ook alle drie een enorme zak snoep en hebben een envelopje gekregen met iets voor in de spaarpot. Ze zijn super verwend, je zag ze gewoon helemaal stralen. En het deed hem zelf ook iets dat hij zijn spullen weer in ontvangst kon nemen.”

Avontuur ten einde
Zo komt een onvergetelijk avontuur ten einde voor Robyn, Zara en Ella. Wat begon als een simpel spelletje verstoppertje in het bos, leidde tot bezoek van het NOS Jeugdjournaal, veel aandacht en spanning en uiteindelijk een dikke, vette beloning voor iedereen.
De allereerste gedachte van de meiden dat ze nu miljonair zouden worden ging niet door, maar de tevredenheid is er nu niet minder om. “Het was hartstikke leuk. Echt een fijne afsluiting van een bijzondere week voor de kinderen. Zo is het mooi afgesloten”, aldus Linda.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in