Erwin Kwakkel in Fractiegenoot en Hattem Actueel

In aanloop naar deze verkiezingen besteden RTV Hattem en De Hattemer aandacht aan de verkiezingen. Wekelijks wordt in de rubriek Fractiegenoot een lijsttrekker geïnterviewd waarin onderwerpen aan de orde komen over de lijsttrekker persoonlijk, maar ook thema’s waarin de partij van de geïnterviewde zich onderscheidt van andere partijen.

Deze week vertelt Erwin Kwakkel, lijsttrekker voor D66, vanuit zijn eigen ervaring het belang van leren en werken. “Ik ben na de mavo militair geworden en heb als korporaal defensie verlaten. Ik ben als manschap niet doorgegroeid, maar heb wel een HBO-opleiding gevolgd. Daardoor heb ik een stap in de burgermaatschappij kunnen zetten en heb ik als burger mijn huidige baan bij defensie gekregen.”
Lees het hele interview in De Hattemer van deze week.

Interview Hattem Actueel
Wilt je meer weten over deze Hattemer lijsttrekker en de standpunten van het D66? Kijk of luister dan zaterdag 5 februari 2022 tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hattem Actueel, het wekelijkse actualiteitenprogramma van RTV Hattem. Deze uitzending wordt op zowel radio  als tv live uitgezonden. Of luister de uitzending (terug) via Uitzending gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in