Overeenkomst getekend voor ‘Herinrichting binnenstad fase 2’

De gemeente Hattem en NTP BV werken in bouwteamverband samen bij het project ‘Herinrichting binnenstad fase 2’. Dinsdag ondertekenden wethouder Auke Schipper en Rob Alberti namens NTP BV, de bouwteamovereenkomst.

Wethouder Auke Schipper: `Na de afronding van de werkzaamheden op de Markt, Kerkplein en de Kerkhofstraat kijken we vooruit naar de herinrichting van de binnenstad fase 2. Bij de werkzaamheden op de Markt zijn positieve ervaringen opgedaan met het werken in bouwteamverband.”

Vertrouwen
Volgens wethouder Schipper zorgt deze manier van samenwerken er voor dat in ontwerp én in uitvoering de expertise van de Hattemer aannemer volledig benut kan worden. “Ook heeft het voordeel in tijd. Zodra het ontwerp klaar is, hoeft er geen aparte aanbesteding voor de uitvoering plaats te vinden. Om deze redenen is gekozen om de herinrichting fase 2 in bouwteamverband te doen. Uit meerdere plannen is het plan van aanpak van NTP BV voor de `herinrichting fase 2’ in de aanbesteding als beste beoordeeld. Wij kijken met vertrouwen uit naar de samenwerking met NTP BV in dit project’.

2021
De werkzaamheden voor de herinrichting van de binnenstad fase 2 starten begin volgend jaar.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in